Kúpiť pingpongový stôl – e-shop

Sprievodca výberom
stolov


Pingpongové stoly  >  Pingpongové stoly Butterfly

Pingpongové stoly Butterfly

Butterfly nie je len anglicky motýľ, ale aj známa značka športových potrieb. Aké sú pingpongové stoly tejto značky?

Butterfly je značka japonskej firmy Tamasu so športovým vybavením. Firma sídli v Tokiu, kde vyvíja vybavenie na stolný tenis. Firmu založil už v roku 1950 stolný tenista Hikosuke Tamasu, po ktorom sa firma dodnes volá.

V Európe má firma pobočku v nemeckom meste Moers.

Butterfly patrí vo svete stolného tenisu medzi najznámejšie značky, predáva sa po celom svete. Vyrába stoly na stolný tenis, rakety aj loptičky.

O značke Butterfly

Hikosuke Tamasu vymyslel názov "butterfly", pretože "motýľ" bol symbolom mieru a krásy po celom svete. Mohli za to možno aj jeho vojnové skúsenosti - v roku 1945 bol ako vojak iba dva kilometre od Hirošimy, na ktorú zvrhli Američania jadrovú bombu.

Prvé väčšie úspechy dosiahol Tamasu s poťahmi pálok Allround D13 a Tempest D13 v roku 1963. Naozajstným boomom pre značku boli rakety Sriver o štyri roky neskôr.

Od roku 1983 má firma Tamasu vývojové a testovacie centrum v Tokiu.

Dnes používajú vybavenie značky Butterfly napríklad nemeckí špičkoví hráči Timo Bolla, Bastian Steger, Grék Kreanga, Rakúšan Schlager alebo najlepší českí hráči Petr Korbel, Iveta Vacenovská či Renata Štrbíková.

Butterfly Petr Korbel Outdoor - stôl na vonkajšie použitie

Toto je obľúbený stôl na exteriérové použitie vo vonkajších priestoroch. Doska stola je vyrobená z vysoko kvalitného materiálu melamín, ktorý perfektne odoláva vonkajším vplyvom počasia aj slnečnému žiareniu.

Kvalitný pingpongový stôl za rozumnú cenu, ľahký na zostavenie aj manipuláciu.

Zdieľajte článok



Odporúčame pingpongové stoly

Ďalšie novinky

Pingpongové stoly Butterfly

Butterfly nie je len anglicky motýľ, ale aj známa značka športových potrieb. Aké sú pingpongové stoly tejto značky?

Pingpongové stoly Joola

Značka Joola produkuje všetko vybavenie pre pingpong: stoly, rakety, siete, loptičky, sálovú obuv, oblečenie a ďalšie. Symbolizuje ju povestná nemecká kvalita.

všetky novinky