Kúpiť pingpongový stôl – e-shop

Sprievodca výberom
stolov


Pingpongové stoly  >  Pingpongové stoly na vonkajšie použitie

Pingpongové stoly na vonkajšie použitie

Chcete si zahrať ping pong aj vonku? Využiť priestor na záhrade a urobiť si z neho malé domáce športovisko? Potom si vyberte vonkajši pingpongový stôl.

Prevedieme vás nákupom, upozorníme, na čo si dať pozor

Pingpongové stoly na vonkajšie použitie majú mať oficiálne rozmery stanovené Medzinárodnou federáciou stolného tenisu, robustný povrch pre rovnomerný odskok loptičky, odolnosť voči dažďu, slnku a zmenám vonkajších teplôt, antireflexnú vrstvu, UV filter a pojazd pre jednoduché premiestnenie.

Väčšinu pingpongových stolov na vonkajšie použitie je možné zložiť, čo je praktické, pretože sa dajú v zime uskladniť napríklad v garáži. Hodí sa aj držiak loptičiek a pálok, dnes už bežná súčasť pingpongového stola.

Dnešné pingpongové stoly sú za priaznivé ceny, takže si ich okrem hotelov a rekreačných areálov vlastní aj čoraz viac súkromných osôb. Po sklopení jednej polovice dosky u niektorých stolov si môžete stolný tenis zahrať na záhrade aj sami, čo občas určite radi využijete.

Pár praktických rád pri obstaraní si vonkajšieho pingpongového stola

Pripravte si pre stôl rovný vonkajší priestor s rozmermi minimálne 10 × 5 metrov, a ak to musí byť na záhrade, dajte pozor, aby nešmýkal. Ak chcete hrať večer, kúpte si aj dobré osvetlenie. Pingpongový stôl ideálne ochráni prístrešok, aspoň proti vetru. Tiež krycia plachta poslúži v čase, kedy stôl nepoužívate.

Dobrý pingpongový stôl vydrží vo vonkajších podmienkach mnoho rokov a postará sa o skvelé športové vyžitie všetkých hráčov. Ak zariaďujete športoviská, zvážte aj požičovňu rakiet a lôpt, ktorú vaši návštevníci určite ocenia.

Máme pre vás tip na pingpongový stôl na vonkajšie použitie Butterfly Petr Korbel za priaznivú cenu okolo 375 eur. Má oficiálne rozmery ITTF, 4mm dosku z melamínu, sieťku aj držiak na rakety a loptičky. Je odolný proti poveternostným vplyvom a skladacie. Ľahko ho aj preveziete na iné miesto, pretože má veľké kolieska.

Všetko potrebné pre pingpong nakúpite komfortne v internetovom obchode, ktorý zaisťuje taktiež odborné poradenstvo, napríklad formou chatu priamo na webových stránkach. Pingpongové stoly sa k zákazníkom dopravujú zadarmo a máte aj možnosť vrátenia tovaru do 30 dní.

Zdieľajte článok



Odporúčame pingpongové stoly

Ďalšie novinky

Pingpongové stoly Butterfly

Butterfly nie je len anglicky motýľ, ale aj známa značka športových potrieb. Aké sú pingpongové stoly tejto značky?

Pingpongové stoly Joola

Značka Joola produkuje všetko vybavenie pre pingpong: stoly, rakety, siete, loptičky, sálovú obuv, oblečenie a ďalšie. Symbolizuje ju povestná nemecká kvalita.

všetky novinky