Kúpiť pingpongový stôl – e-shop

Sprievodca výberom
stolov


Pingpongové stoly  >  Pingpongové stoly Joola

Pingpongové stoly Joola

Značka Joola produkuje všetko vybavenie pre pingpong: stoly, rakety, siete, loptičky, sálovú obuv, oblečenie a ďalšie. Symbolizuje ju povestná nemecká kvalita.

Z histórie firmy Joola

Firma Joola bola založená v roku 1950. V tej dobe sa často kombinoval názov spoločnosti a mesta. Meno športového oddelenia obchodu Jooss bolo teda prepojené s názvom mesta Landau in der Pfalz.

Roku 1952 firma Joola vyrobila prvé pingpongové stoly. O kredit značky sa významne zaslúžil zakladajúci majiteľ spoločnosti Fr. Th. Jooss Karl Frey, ktorý zomrel roku 1991. Roku 1954 sa výrobné oddelenie pre pingpong v rámci spoločnosti osamostatnilo a roku 1963 sa presťahovalo z Landau in der Pfalz do Godramsteinu. Nezávislá firma sa ďalej rozvíjala. V roku 1979 prevzal firmu Joola Michael Bachtler, ktorý bol predtým generálnym riaditeľom.

Joola tiež podporovala niektorých športovcov od štartu ich kariéry, napríklad nemeckého stolného tenistu Jörga Rosskopfa.

Hlavné prednosti pingpongových stolov Joola

Automatická výrobná linka na pingpongové stoly Joola sa dnes nachádza v továrni v Siebeldingen. Stoly Joola vynikajú kvalitou hracej dosky, praktickým skladovaním a priaznivými cenami. Zodpovedajú prísnym európskym normám EN 14468-1C pre voľný čas.

Stoly Joola sú vhodné pre rodiny alebo kluby, ktoré potrebujú kvalitný a zároveň lacný pingpongový stôl. Vyrábajú sa interiérové ​​aj robustné exteriérové ​​pingpongové stoly Joola, ktoré majú rozkladací pozinkovaný podstavec a sú celkovo robustnejšie, teda aj drahšie. U tejto dobrej značky si každý vyberie podľa svojich potrieb.

Zdieľajte článok



Odporúčame pingpongové stoly

Ďalšie novinky

Pingpongové stoly Butterfly

Butterfly nie je len anglicky motýľ, ale aj známa značka športových potrieb. Aké sú pingpongové stoly tejto značky?

Pingpongové stoly Joola

Značka Joola produkuje všetko vybavenie pre pingpong: stoly, rakety, siete, loptičky, sálovú obuv, oblečenie a ďalšie. Symbolizuje ju povestná nemecká kvalita.

všetky novinky