Kúpiť pingpongový stôl – e-shop

Sprievodca výberom
stolov


Pingpongové stoly  >  Súčasťou tréningu futbalistov na Majstrovstve Európy je aj posilňovňa a pingpong

Súčasťou tréningu futbalistov na Majstrovstve Európy je aj posilňovňa a pingpong

Majstrovstvo Európy vo futbale 2016 sa koná vo Francúzsku v dňoch 10. júna až 10. júla 2016. Prvýkrát v histórii sa ho zúčastňuje 24 tímov. Víťaz sa kvalifikuje na Pohár konfederácie FIFA 2017.

Futbalisti medzi zápasmi trénujú rôzne, okrem iného zaraďujú aj posilňovňu a pingpong. Konkrétny spôsob prípravy však prezrádzať nechcú, pretože by tým mohli vyzradiť taktiku, ktorú chcú použiť. Ich tréning je v každom prípade uzavretý. Práve pingpongové stoly umožňujú odreagovanie a mierni všeobecnú nervozitu, ktorá je s vrcholovými športovými zápasmi neoddeliteľne spojená.

Rozšírenie šampionátu o osem účastníkov v roku 2016 schválil na zasadnutí v Bordeaux výkonný výbor UEFA. Podľa člena výkonného výboru FIFA Franza Beckenbauera hovorí za rozšírenie niekoľko dôvodov. Európsky šampionát tým nič nestratí na kvalite. Návrh na rozšírenie vzišiel od šéfa UEFA Michela Platiniho, ktorý chcel vyjsť v ústrety aj menším krajinám. Z 53 európskych reprezentácií sa tak 24 dočkalo finálového turnaja, čo znamená, že im k postupu stačí aj tretie miesto v skupine.

Super Victor - maskot futbalového ME 2016

Maskotom tohtoročného majstrovstva je malý futbalista a superhrdina menom Super Victor. Je odetý v modrobielom drese francúzskej reprezentácie s číslom 16 na hrudi, ktoré symbolizuje rok konania, a na chrbte má červený plášť s logom šampionátu. Oficiálna pesnička je This One's for You od francúzskeho DJ David Guetta, ktorý spolupracuje so švédskou speváčkou Zarou Larsson.

Slováci 15. júna oslávili historicky prvú výhru na ME! Po triumfe nad Ruskom oživili šancu na postup. Posledné duely skupiny B čakajú oba tímy v pondelok 20. júna 2016. Rusko sa stretne s Walesom a Slovensko s Anglickom.

Zdieľajte článok



Odporúčame pingpongové stoly

Ďalšie novinky

Pingpongové stoly Butterfly

Butterfly nie je len anglicky motýľ, ale aj známa značka športových potrieb. Aké sú pingpongové stoly tejto značky?

Pingpongové stoly Joola

Značka Joola produkuje všetko vybavenie pre pingpong: stoly, rakety, siete, loptičky, sálovú obuv, oblečenie a ďalšie. Symbolizuje ju povestná nemecká kvalita.

všetky novinky