Kúpiť pingpongový stôl – e-shop

Sprievodca výberom
stolov


Pingpongové stoly  >  Exteriérové ​​pingpongové stoly

Exteriérové ​​pingpongové stoly

Vonkajšie stoly na pingpong vynikajú odolnosťou voči dažďu, slnku a zmenám teplôt. Môžu byť opatrené antireflexnou vrstvou, UV filtrom a pojazdom pre ľahkú manipuláciu. Skladacie typy možno v prípade potreby uschovať.

Exteriérové ​​pingpongové stoly sa pre svoju kvalitu a cenovú dostupnosť v poslednej dobe stali obľúbeným vybavením hotelov, rekreačných zariadení, kempov i súkromníkov.

Typy ako Butterfly Petr Korbel Outdoor sú vyrábané v oficiálnych rozmeroch stanovených Medzinárodnou federáciou stolného tenisu, a vyhovujú tak všetkým typom hráčov. Robustný povrch exteriérového pingpongového stola zaisťuje rovnomerný odskok loptičky, a po sklopení jednej polovice dosky si môže pingpong zahrať aj jednotlivec. Stôl je dodávaný vrátane sieťky, v modrom alebo zelenom prevedení.

Horúci tip na exteriérové pingpongové stoly

V spolupráci so špecializovaným športovým eshopom vám ponúkame pingpongové vonkajšie stoly v akcii.

Tipy

  • Stôl na stolný tenis Butterfly Petr Korbel Outdoor - Oficiálne rozmery ITTF, doska z melamínu, rám z kvalitnej ocele, sieťka je súčasťou balenia.

Akcia pingpongové stoly Korbel Outdoor

Odolné a overené typy ponúka e-shop

Pre umiestnenie exteriérového stola platí pravidlo stabilného, ​​rovného povrchu, rovnako ako u interiérových typov. Pingpongový stôl osvedčené značky vydržia vonku celé desaťročia, a za tú dobu prinesie celej rodine veľa zábavy a zdravého pohybu.

Zdieľajte článok



Odporúčame pingpongové stoly

Ďalšie novinky

Pingpongové stoly Butterfly

Butterfly nie je len anglicky motýľ, ale aj známa značka športových potrieb. Aké sú pingpongové stoly tejto značky?

Pingpongové stoly Joola

Značka Joola produkuje všetko vybavenie pre pingpong: stoly, rakety, siete, loptičky, sálovú obuv, oblečenie a ďalšie. Symbolizuje ju povestná nemecká kvalita.

všetky novinky