Kúpiť pingpongový stôl – e-shop

Sprievodca výberom
stolov


Pingpongové stoly  >  Plachta na pingpongový stôl - predĺžte životnosť stola!

Plachta na pingpongový stôl - predĺžte životnosť stola!

Zabezpečte svoj stôl na ping pong. Kúpte mu plachtu a nebudete sa báť poškodenia.

Pingpongové stoly aj napriek pokroku v technológiách výroby trpia na slnku, daždi, alebo v mrazoch. Našťastie aj pre neho (podobne ako napríklad na trampolíny) možno kúpiť ochrannú plachtu a zabrániť tak zbytočnému poškodeniu laku a nutným opravám.

Tie sú navyše celkom drahé a niekedy nezostáva než kúpiť nový stôl. Naproti tomu ochranná plachta stoja do 20 EUR a kúpite ju ľahko v lepších e-shopoch .

Použitie ochranné plachty výrazne predlžuje životnosť stolu

A je ideálny aj pre bezpečné skladovanie stola cez zimu. Plachta sa dá použiť na stôl, ktorý je v rozloženom aj zloženom stave.

Ochranná plachta na pingpongový stôl

Na obrázku je ochranná plachta na pingpongový stôl inSPORTline Covertable, ktorú kúpite za menej ako 20 EUR. Zárukou bezpečnosti vášho stola je plachta z vodeodolného a UV žiareniu odolného materiálu.

Ľahko ju nasadí aj jedna osoba (ale radšej sa po zápase dohodnite ;-) a vďaka gumičkám na okraji ju pevne zatiahnete okolo stola. Vyskúšané za vás!

Zdieľajte článok



Odporúčame pingpongové stoly

Ďalšie novinky

Pingpongové stoly Butterfly

Butterfly nie je len anglicky motýľ, ale aj známa značka športových potrieb. Aké sú pingpongové stoly tejto značky?

Pingpongové stoly Joola

Značka Joola produkuje všetko vybavenie pre pingpong: stoly, rakety, siete, loptičky, sálovú obuv, oblečenie a ďalšie. Symbolizuje ju povestná nemecká kvalita.

všetky novinky